Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

as innocent as a clown.......










Την επόμενη φορά που τα πιτσιρίκια σας θα σας ζητήσουν να φέρεται στο πάρτυ τους έναν κλόουν, σκεφτείτε να ρίξετε πρώτα μια ματιά σε μια από τις 3 υπέρτατες ταινιάρες, που ας πούμε ότι μπορούν να περιγραφτούν ως εξής: Τι έχει κόκκινη μύτη, κατάλευκο δέρμα και δόντια βουτηγμένα στο αίμα.....
Η πρώτη υπέρτατη ταινία στην οποία θα αναφερθώ, αφορά φυσικά το "It", μια ταινία του Stephen King, όπου ο μέτρ των θρίλερ, πραγματεύεται μια παρέα παιδιών που μεγαλώνουν σε μια γειτονιά του Ντέρυ. Εκεί έρχονται αντιμέτωποι με ένα κακό οπού το πολεμούν, αλλά τελικά καταφέρνει και επιζεί. Έτσι μετά από χρόνια, αναγκάζονται ως ενήλικες να αφήσουν για λίγο την ζωή τους πίσω και να μείνουν πιστοί σε μια υπόσχεση της παιδικότητάς τους. Μια ταινία που την καταχωρώ στα all time classic και πιστεύω πως βγάζει ένα πρωτόγνωρο φόβο, από την παιδική μας ηλικία....  Δείτε εδώ το τρειλερ!!






Η δεύτερη ταινία που είδα και λάτρεψα, είναι μίξη μαύρης κωμωδίας με splatter στοιχείων, κατά την γνώμη μου πολύ πετυχημένη με μεγάλες δόσεις χιούμορ, αλλά και τρομακτικών στοιχείων. Λέγεται "stiches" και πραγματεύεται έναν αποτυχημένο κλόουν που τον καλούν να διασκεδάσει κάποια κακομαθημένα παιδιά και εκείνα του κάνουν μια φάρσα που καταλήγει με τον κλόουν νεκρό...Τότε το πνεύμα του stiches γίνεται εκδικητικό και μετά από χρόνια θα κάνει τους πάντες να κλάψουν με μαύρο δάκρυ, και να πεθάνουν με τους πιο φρικιαστικούς τρόπους....Σχετικά μικρή παραγωγή, αλλά σίγουρα μια ταινία must see.... Δείτε εδώ το τρειλερ!!!





Η τρίτη ταινία είναι η πιο πρόσφατη και θα έλεγα ότι έχει τον πιο τρομακτικό κλόουν που έχω δεί στην ζωή μου και ο τίτλος της είναι: "All hallows eve"....Πρόκειται για 2 αδέλφια που μαζί με την θεία τους, που τους προσέχει για το βράδυ του Halloween,  βρίσκουν μια ταινία (όχι το ring!!) καθώς μετράνε τα γλυκά που μάζεψαν τα παιδιά...Στην αρχή η θεία δεν θέλει να δούνε τα παιδιά την ταινία, αλλά τελικά την πείθουν και βλέπουν μια σειρά από φρικιαστικές "ιστορίες", μόνο που καθώς προχωράνε οι ιστορίες εμφανίζεται ο ίδιος κλόουν συνέχεια, υπερβολικά συνέχεια.....Με εξαίρεση δυο τελείως άκυρες στιγμές, θα έλεγα ότι η ταινία αξίζει να την δείτε γιατί έχει έναν τρομερά πρωτόγονο φόβο που σε  καθηλώνει... Δείτε εδώ το τρειλερ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου